Pokalafgørelser

Som sæsonafslutning mødtes rytterne til 1000 meter løb og pokalhandicapløb…..

[1]13 ryttere og enkelte forældre mødte op ved klubhuset hvorefter alle ryttere fulgtes ad til Kær halvø, hvor pokalafgørelserne altid finder sted.

Med dagens nordlige halvkolde vind skulle 1000 meter løbet afgøres i kraftig medvind. Dette var så ikke ligefrem en fordel for drengerytterne der ikke har de høje gearinger. Men alle fandt det alligevel hårdt. Mikkel Fenneberg gjorde så løbet lidt ekstra hårdt ved at køre løbet i lille klinge.

13. Alexander Kretzmann 1.35

Herefter fulgtes rytterne til Rønhavegård hvor der var start og mål i handicapløbet, hvor drengene skulle køre to omgange mens resten skulle køre fire omgange. Det er altid problematisk at udregne tidshandicap, især når der er ryttere der ikke har kørt enkeltstarter i år.

for klubmesterskab 2011-2 [2]Men efter det sædvanelige brok kom rytterne afsted. Hos drengerytterne var der som sidste år dramtik med udgående ryttere trods det distancen ”kun” var 20 km. Efter første omgang Udgik Alexander Kretzmann med o­ndt i benene og på sidste af de to omgange tabte Mads Fenneberg kæden (som det dog lykkedes ham efter nogen tid at sætte på igen) og derefter kørte han modsat løbsretningen. Mikkel Fenneberg fik så hjælp af Tom Bøttger i at hente hans handicap idet de kom til at starte samtidig.

I ungdom-seniorklassen gjaldt det om at finde sammen i de rette grupper for at køre med om sejren. Nogle ventede på andre og andre ikke. Derefter var der nogle der ikke ville tage føringer og andre der rykkede for meget. Alt dette var så grobund for en god diskussion efter løbet hvem der var skyld i at en vandt og andre ikke blev noget. Altså alt var som det skal være til et handicapløb.

Resultatet blev (handicap / rundetid 1 / rundetid 2 / rundetid 3 / rundetid 4 / samlet tid inkl handicap)