Talentløb 1. juli, aktiv sommerferie

Her til aften afholdt Sønderborg Cykle Klub “Telebilling Talentløbet” i samarbejde med Sønderborg Kommunes Aktiv Sommerferie.

Rytter og spændte/stolte forældre

Dette var en stor succes med 21 deltagende piger og drenge. Inden start blev rytterne inddelt i klassetrin (dog blev alle ryttere som i forvejen køre i Sønderborg Cykle Klub sat til ældste klassetrin.

Der blev gået så meget til stålet af de unge ryttere at ikke alle magtede at gennemføre løbet. Dette skal de nu ikke være kede af. Det er meget værd bare at turde stille op. Så flot kørt af alle ryttere.

Løbet blev kørt som et omnium (som man kender fra OL i banecykling, hvor Danmark vandt guld sidst) over 4 dicipliner, runde på tid, udskildningsløb, handicapløb og alm. cykelløb.

En runde er på 650 meter. I nogle klasser blev der udskildt 2 ryttere efter hver omgang for at rytterne ikke skulle få for mange omgange.

Ryttere klar til start

Efter en masse omgange på banen blev resultaterne som kan ses nedenfor.

Er der forældre som har taget billeder modtager Sønderborg Cykle Klub dem gerne, jenslausten@msn.com eller man kan bruge instagram: #sckcykling.

Sønderborg Cykle Klub arrangere igen talentløb onsdag den 12. august.

Resultaterne blev som følger (efter placering i de enkelte dicipliner blev der givet point: nr. 1 fik 1 point, nr. 2 fik 2 point osv):