Sejr og oprykning til Tom Bøttger Frømling

I dagens dejlige vejr havde 3 dusin hjælpere og over 400 ryttere en god dag på landevejene omkring Kirke Hørup ved Sønderborg Løbet 2016.

IMG_20160529_161724 [1]Et vellykket arrangement som sluttede med en sejr til Tom Bøttger Frømling i H40-klassen. Tidligt i løbet kom Tom Bøttger Frømling og Karsten Andersen, begge fra Sønderborg Cykle Klub, i et lovende udbrud sammen med 5 andre ryttere i det 86 kilimeter lange løb.  Gruppen arbejdede forholdsvist godt sammen og hurtigt var der ingen tvivl om at gruppen skulle køre om sejren. Med cirka 35 kilometer igen røg Karsten Andersen sammen med en anden rytter bagud i forhold til udbruddet. Med 18 kilometer igen havde hovedfeltet indhentet Karsten Andersen. Tom Bøttger Frømling vandt spurten sikkert i udbruddet og dermed løbet, vandt Karsten Andersen lige så sikkert spurten i hovedfeltet og indkørte dermed en 6. plads. Efter sejren på hjemmebanen kører Tom Bøttger Frømling resten af sæsonen i B-klassen.

Øvrige præmietagende ryttere fra Sønderborg Cykle Klub: Rasmus Kolmos Schmidt i D-klassen med en 7. plads Lars Bo Marcussen, H50-klassen, med en 9. plads. Derudover en pokal til Nicolai Frømling Bøttger for en 3. plads i U11. Tidligere ryttere fra Sønderborg Cykle Klub fik følgende præmier: Simon Madsen med en 3. plads i D-klassen, Mads Fenneberg med en 4. plads i U17-klassen og Nicolai Clausen med en 14. plads i U19.

Allerede lørdag var Tom Bøttger Frømling i aktion. I Haderslev blev der kørt om Danmarksmesterskaberne. Også her kom Tom Frømling Bøttger tidligt i udbrud. En enkelt ryttere stak kørte væk fra udbruddet og bagfra kom der ryttere op, således at udbruddet blev til hovedfeltet.  Efter 105 kilometer kunne Tom Frømling Bøttger hjemkøre en søvlmedalje og dermed en andenplads om Danmarksmesterskaberne i H40-klassen.

Bestyrelsen vil gerne takke hjælperne for den gode stemning hele dagen igennem og ved fælles hjælp havde vi det hele pakket ned igen på 90 minutter.