Sejr og 2. plads på hjemmebane

[1]
Adelle Stead vinder Fri BikeShop – Sønderborg Løbet i Dame B

I høj sol arrangerede Sønderborg Cykle Klub søndag det årlige landevejsløb, Fri BikeShop – Sønderborg Løbet. På en 8,6 kilometer lang rundstrækning i og omkring Kirke Hørup skulle 18 klasser dyste om sejren.
Sønderborg Cykle Klub havde deltagere i mange af klasserne. I Dame B skulle Adelle Stead køre 69 kilometer. Løbet blev et udskildningsløb for Dame B, så da der skulle spurtes om sejren var der to Dame B ryttere tilbage. Her hentede Adelle Stead en sikker sejr og kunne derefter på hjemmebane bestige podiets øverste trin.

[2]
Thomas Jepsen nr. 2 i C-klassen

Thomas Jepsen havde debut i C-klassen. På forhånd var der store forventninger til ham på hjemmebane. Tidligt i løbet kørte en enkelt rytter afsted og vandt sidenhen løbet med 5 minutter ned til nummer to efter 94 kilometer. Efter at have været afsted i små grupper flere gange lykkedes det til sidst Thomas Jepsen at komme afsted med fire andre ryttere. På målstregen vandt Thomas Jepsen spurten sikkert og blev dermed nummer to i løbet.

Derudover blev det til en 5. plads til Jørn Nielsen i H50-klasen efter han havde siddet i udbrud en stor del af løbet. I begyndelsen i en 2-mandsgruppe.