Hjemmebane sejr til Jesper Attermann

Jesper Attermann passerer storskærmen

Søndag afviklede Sønderborg Cykle Klub deres årlige landevejsløb i og omkring Kirke Hørup. Knap 700 ryttere valgte at stille op til dette succesrige løb fordelt på mange klasser lige fra de mindste 9 årige til over 70 år ældre herrer.

Sønderborg Cykle Klubs C-rytter Jesper Attermann kronede sæsonafslutningen med en sejr på hjemmebane. Allerede på første omgang af elleve kørte to ryttere afsted i udbrud. På anden omgang angreb Jesper Attermann sammen med en rytter fra Kolding og kørte sammen op til de to forreste. Herfra samarbejde de fire ryttere til mål, hvor Jesper Attermann trak det længste strå i en tæt spurt.

Nicolai Bøttger Frømling håbede på noget stort på hjemmebanen i U13-klassen efter han lørdag i Tønder over de berygtede brosten havde skabt spredning i feltet og kørt en andenplads i hus efter 21 kilometer cykelløb. På hjemmebane var Nicolai Bøttger Frømling igen i angrebshumør, men det endte med at 22 drenge skulle spurte om sejren. Her endte Nicolai Frømlig Bøttger på en tredjeplads.

Herudover var der præmier til Tom Bøttger Frømling efter en 5. plads i H40, Lars-Bo Marcussen nummer 9 i H50. Men også glædeligt at se at alle vore drenge/pige ryttere var ude at prøve at køre cykelløb.

Ellers var dagen præget af at samtidig med at man kunne følge de lokale rytteres succes blandt mange ryttere, var der i målområdet opstillet en storskærm, hvor man kunne følge VM-løbet fra Innsbruck med Alejandro Valverde som sejrherre #InnsbruckTirol2018 [3]

Peppe’s billeder har sendt Sønderborg Cykle Klub disse flotte billeder, som kan ses via facebook: Peppe’s billeder [4]