2014-

image_pdfimage_print

I år 2014 var der igen sportslig tilbagegang da det kun lykkedes at indkøre 125 point. Trods dette var Sønderborg Cykle Klub 7 gange på sejrspodiet.

Dette år besluttede bestyrelsen at iværksætte en ny fremgangsmåde at få planlagt og arrangeret arrangementer. I begyndelsen af året blev der lavet en aktivitetsplan med datoer for hvornår der var arrangementer samt hvor mange hjælpere der skulle bruges. Medlemmerne kunne derefter melde tilbage, hvornår de ønskede at hjælpe. Det viste sig forholdsvis let at få besat pladserne, således der kunne gennemføres 19 arrangementer inkl. 6 skolebesøg. Dette var også med til at styrke det sociale sammenhold i klubben.

Efter sommerferien kom der en sand tilstrømning af nye medlemmer fordelt på 11 unge ryttere samt nogle seniorryttere. Der var ikke nogen rød tråd for hvorfor det lige i år lykkedes at få den længe ventede medlemstilgang blandt børne- og ungdomsrytterne.

I år gik Sønderborg Cykle Klub så også viralt via Facebook, Instagram og der blev produceret en reklamefilm med stor hjælp fra Zoom Film.

Landevejsløbet blev så gennemført i det største regnvejr der nærmest er set i mands minde. Løbet var så uden A-klassen (de kørte Post Cup på Sjælland), men til gengæld afholdt Sønderborg Cykle Klub en afdeling af Lindenbergsport Cup for U19 samt finalen i Tornado Cuppen for U17.

2015. En sportslig tilbagegang kommer åbenbart sjældent alene. Der blev indkørt 108 point (125 point i år 2014). Næsten halvdelen af pointne stod Lars-Bo Marcussen (31 point) og Nicolai Clausen (23 point) for. Lars-Bo Marcussen indkørte pointne gennem stabil kørsel gennem hele sæsonen, mens Nicolai Clausen kom stærkt til sidst på sæsonen Blandt andet blev Nicolai Clausen nr. 3 i Sønderborg Cykle Klubs Jubilæumsløb.

Nicolai Clausen nr 3 SønderborgÅrets cykelløb blev en 2-delt affære med hovedløbet søndag den 23. august. Her kørte A-, U19- og U17-klassen løb på den rundstrækning der blev benyttet under DM i år 2009. Børneklasserne kørte løb på den lille rundstrækning som blev benyttet under DM i år 2009. A-klassen afsluttede et godt cykelløb på den lille rundstrækning også. Løbet blev heldigvis gennemført uden sikkerhedsmæssige problemer selvom Politihjemmeværnet mødte op med under halvdelen af de annoncerede hjælpere. Lørdagens løb for de “sekundære” klasser blev kørt i området omkring Kirke Hørup. En god lille rundstrækning på ca. 8,6 kilometer, som sagtens kan bruges til løb igen.

I maj fik Sønderborg Cykle Klub en ny hjemmeside, idet den teknologiske udvikling var løbet fra den gamle.

I november blev der afholdt Jubilæumsfest på Skovkroen i Nørreskoven, samt at det blev annonceret at Sønderborg satser på at få en etapeafslutning af Tour de France i år 2018, 2019 eller 2020. I dagene efter offentliggørelsen blev Søndeborg Cykle Klubs ryttere både fotograferet og filmet af henholdsvis Jydske Vestkysten og TV-Syd. Så uanset om projektet lykkedes eller ej har Sønderborg Cykle Klub fået god reklame (Sønderborg by ligeså).

Close
Støt Sønderborg Cykle Klub
Like os på facebook
Social PopUP by SumoMe