Cykelløb, Sønderborg d. 19. August 1987.

Forfatter: Ukendt (SCK-Nyt 5/1987).

Sønderborgs cykelløb havde i år mange lokale sponsorer for de forskellige klasser, ”En stor tak skal lyde til dem”.

Fra venstre: Kim Lykke Sørensen, Thomas Hansen, Jesper Schack, Bent Iversen jr. og Bent Iversen sen.
Fra venstre: Kim Lykke Sørensen, Thomas Hansen, Jesper Schack, Bent Iversen jr. og Bent Iversen sen.

Vejret var perfekt, et rigtigt cyklevejr, med blæst og sol men desværre endte det hele i en stor fiasko, idet politiet stoppede både Old Boys-klassen og A-rytterne, mens flere af de øvrige felter fik advarsler. En del af Sønderborg-rytterne hjalp til med at få det hele til at køre, derfor var der ikke den helt store tilslutning af S.C.K.-ryttere.

I B-klassen hvori der medvirkede en del nationalryttere, blev Peter Aerts og Kim Lykke Sørensen henholdsvis nr. 18 og 19. C-klassen var en tynd kop te, idet kun Lars Bo Marcussen var opstillet til start, men blev sat af. De øvrige af vore 10-12 C-folk manglede.

I junior skulle Stefan Rotzler køre for første gang og fik en flot 7. plads. Bent Iversen jr. Blev placeret lige udenfor præmierækken, mens Per Sohl stod af. I Ungdom 2 stillede Michael Hansen op og blev nr. 15. I Dame-klassen blev Merete Andersen nr. 3. Når det hele skal gøres op blev løbet en delvis succes. Man skal efter manges mening overveje at finde en anden rute, hvis felterne ikke gang på gang skal stoppes. Løbet bør også flyttes til ca. midt på sæsonen, for så vidt muligt få flere S.C.K.-ryttere til at stille op.