Beretning fra sportsligt udvalg (1997)

Af: Armin Rotzler (SCK-Nyt 5/1997).

Vi starter med vinterpokalløbene, hvor der var mange deltagere med hver gang. Træningslejren som i år blev afholdt i klubhuset på Hertug Hans Vej, med det sædvanlige snevejr, var en succes, ikke mindst på grund af forplejningsudvalget.

Der har været ca. 60 træningsdage med drenge og piger.

Torben Ternstrøm øverst på podiet (Odsherred 1996)
Torben Ternstrøm øverst på podiet (Odsherred 1996)

Dertil kommer 17 gange enkeltstartstræning, hvor Jens Lausten Hansen satte klubrekord på 20 og 30 kilometer.

Der har været 50 og 100 kilometer enkeltstart, også her kørte Jens Lausten Hansen ny klubrekord på begge distancer.

På det sportslige plan må 1997 siges at være en succes. Der har været en række oprykninger:

Torben Ternstrøm rykkede hurtigt fra Ældste Drenge til Ungdom 2, hvor han kører så godt at han sidst på sæsonen rykker op i Ungdom 1. To oprykninger i børne-klasserne er ellers ikke tilladt. Der gives kun dispensation til de allerstærkeste.

Kim Ternstrøm og Tonni Johannsen rykker fra Ungdom 1 til Junior. Jens Lausten Hansen vender tilbage som licensrytter, og efter en mindre tilvænningsperiode starter pointhøsten i Hjørring den 31. Maj. Derefter er han ikke til at stoppe. Han rykker op i B-klassen den 5. juli efter en 2. Plads i Grenå. Også her er han i præmierækken næsten hver gang. Og ved sæsonens afslutning skiller kun 5 point ham fra A-klassen, men det skal han nok nå næste år.

Torben Arnold har gjort brug af dispensationsreglen , der har givet ham en god start som cykelrytter. Han er kommet så godt i gang, at han sidst på sæsonen er rykket op i sin egentlige klasse.

Lasse Johannsen har haft et godt år, selvom han ikke nåede oprykning.

Thomas Lyhne, er kommet i gang igen efter en langvarig skade, har fået point i B-klassen.

De små ryttere har vist stor kampgejst, og det er da også blevet til en del præmier.

Alle har haft en personlig fremgang.

3 ryttere har deltaget i løb på udvalgte hold.: Kim Ternstrøm deltog i Amerikaløbet, Tonni Johannsen var med Danmarks Cykel Unions hold til Hildesheim og Torben Ternstrøm var først i oktober i Osnabrück.