Flotte resultater ved Jysk Fynsk- og Sydjyske mesterskaber (1999).

Af: Henrik Christiansen (SCK-Nyt 4/1999).

Michael Andersen viste storform da han i august måned først vandt Jysk Fynsk Mesterskab og ugen efter endnu engang tog stikket hjem og vandt de Sydjyske Mesterskaber.

Michael Andersen øverst på skamlen efter sejren ved de Jysk Fysk Mesterskaber i Skive.
Michael Andersen øverst på skamlen efter sejren ved de Jysk Fysk Mesterskaber i Skive.

Michael Andersen brugte sommerferien sammen med andre af SCK’s ryttere til at træne i Sveriges smukke natur. Derefter tog han det stille og roligt for så at bruge energien på det rigtige tidspunkt. Her kunne han fejres som Jysk Fynsk mester i Skive. Distancen var 108 km. fordelt på 3 omgange. På anden omgang gik han i udbrud med 6 andre ryttere, de holdt sammen til mål, hvor Michael så var hurtigst i spurten. For Michael var det samtidig sidste chance for at gøre stor indsats i H30, da han med sejren rykkede en klasse op fra H30 til C-klassen. En flot sæson for Michael, som har været på skamlen i 10 ud af 11 løb – i et enkelt udgik han med punktering. I dag løber Michael desværre rundt med et brækket kraveben fra et træningsuheld, der skete lige inden løbet i Nordborg i september måned. Vi ønsker Michael go’ bedring samt til lykke med de flotte resultater.

Ud over sin egen succes kan Michael nemlig glæde sig over de mange gode resultater som Sønderborg Cykle Klubs ryttere har haft i år. Han er ved siden af selv at køre cykelløb, træner for rytterne fra ungdom og opefter. Lasse Johannsen fik en sølvmedalje i ungdom 1 med hjem, da han blev nr. 2 i spurten og i ungdom 2 blev Thomas Jepsen nr. 8.

Lasse Johannsen og Thomas Jepsen kunne sammen glæde sig over deres flotte resultater ved de Jysk Fynsk Mesterskaber i Skive.

Torben Ternstrøm Jysk Fynsk Mester i enkeltstart
Torben Ternstrøm lagde en oven i til klubben og kunne hjemføre endnu et mesterskab til klubben, nemlig i enkeltstart, som blev kørt lørdag i Holstebro. Torben kørte 25 km. på 35,52 min. Jens Lausten Hansen kørte sit første løb i B-klassen og viste flot kampgejst med en 4. plads – 40 km. på 57,18. kun 1 min efter vinderen, og 10 sek. efter nr. 2. Men også de andre ryttere udførte en flot præstation med top 10 placeringer. I begynderklassen blev Frede Callesen nr. 8 på 25 km. i tiden 37,32 min. I klassen ungdom 1 blev Lasse Johannsen nr. 9 på 25 km. i tiden 38,35 og Chris Egebjerg Jacobsen nr. 9 på 20 km i tiden 32,19. For Chris var det sidste løb i Ældste Drenge 2, da han samtidig er rykket op i Ældste Drenge 1 – også han har vist en flot sæson med flotte resultater – Tillykke…

To Sydjyske Mesterskaber til Sønderborg Cykle Klub
Det var igen Michael Andersen og Torben Ternstrøm der kunne hjemføre 2 Sydjyske Mesterskaber til Sønderborg Cykle Klub.

Løbet blev kørt ved Gesten nordøst for Vejen. Da det var et Sydjysk løb, blev der startet flere klasser samtidig. Samtlige klasser kørte på en 10 km flad rundstrækning.

I begynderklassen + H30, der skulle køre 6 omgange, startede Henrik Christiansen og Jakob Nissen, men Henrik måtte udgå efter et styrt på de glatte brosten på første omgang, og Jakob udgik senere i løbet.

I Ældste Drenge 1 kørte Chris Jacobsen endnu engang et flot løb (hans første i ÆD1) og han blev placeret som en flot nummer 5.

I gruppe med A + B + C + junior var Michael Andersen og Torben Ternstrøm med. Her skulle der køres 9 omgange. Michael Andersen, der jo om bekendt nu kører i C-klassen stikker allerede på 3. omgang af sammen med et par andre ryttere. Torben Ternstrøm, der kører i junior kommer på næstsidste omgang op til Michael og de andre, og her har han så lidt tid til at komme til kræfter, inden han slår alle seniorrytterne og vinder samlet og dermed også juniorklassen. Michael Andersen er den første C-rytter over stregen.

I H40 blev det til en 5. plads til Hans Wraae.

Thomas Jepsen under præmieoverrækkelsen ved de Jysk Fynsk Mesterskaber i Skive.
Thomas Jepsen under præmieoverrækkelsen ved de Jysk Fynsk Mesterskaber i Skive.