Flotte resultater af klubben (2000)

Af: Henrik Christiansen (SCK-Nyt 5/2000)

Michael Andersen Landsmester 2000.
Michael Andersen kunne efter et 108 km mesterskabsløb, som blev kørt i Skive, kalde sig Landsmester for veteraner. Michael gik i udbrud halvvejs henne i løbet, sammen med 3 andre ryttere.

De holdt sammen til målstregen, hvor Michael var den hurtigste i spurten. Også Jens Lausten Hansen var med feltet, han kommer ind på en flot 9. plads, efter den sidste halvdel af løbet at have hjulpet Michael ved at bakke af, så udbruddet ikke blev kørt ind.

Jens kunne også tage hjem til Sønderborg med en medalje nemlig bronze, som han fik i lørdagens enkeltstart, som blev kørt over 30 km. Hans tid var 42,45 min.

En flot præstation af de to Sønderborg Cykle Klub ryttere, og en god gave til klubben i dens 60 års jubilæumsår.

Præstationerne skal ses i lyset af at alle ryttere over 30 år er startberettigede, oså nuværende og tidligere topryttere som fx Bjarne Riis, han var nu ikke lige til start, det var til gengæld en anden tidligere prof. rytter Jack Arvid Olsen.

Thomas Jepsen anno 2000.

Thomas Jepsen udtaget til Internationalt løb med distriktsholdet.

Thomas Jepsen er efter sine seneste flotte præstationer af Jysk/Fynsk distrikt blevet udtaget til at deltage i et stort internationalt ungdomsløb i Osnabrück i Tyskland.

Flotte resultater af SCK ryttere ved landsmesterskaber for Børn og Unge.

Også her leverede den 16 årige Thomas en flot indsats, som blev kørt ved Slagelse. Lørdagens disciplin var enkeltstart. Thomas Jepsen kom her ind på en flot 6. plads bland de 70 startende ungdomsryttere. Han kørte de 25 km. i tiden 38,02 min. Det var kun få sek fra en 3. plads. Chris Jacobsen besatte en 25. plads i Ældste Drenge 1. Hans køretid var 42,15 min. for 25 km. Her var 71 ryttere til start. I Ældste Drenge 2 blev Martin Laursen og Emil Hansen henholdsvis nr. 58 og 59 med tiderne 39,35 min. og 39,47 min.

Ruten var teknisk svær med mange små bakker og sving, som bevirkede at rytterne havde svært ved at finde en rytme.