Medaljer til Sønderborg Cykle Klub

Der var 2 medaljer til Sønderborg Cykle Klub i forbindelse med de Jysk Fynske Mesterskaber i Holstebro…..

For Sønderborg Cykle Klub stillede Mads og Mikkel Fenneberg op til de Jysk Fynske Mesterskaber.

Første mand i ilden var Mads Fenneberg i U11-klassen. Efter planen skulle Mads Fenneberg køre 10 kilometer spurt. Han startede fantastisk hvilket måske overraskede nogle. For ved vendepunktet fortsatte Mads Fenneberg lige ud. Da det gik op for ham vendte han rundt og kørte igen forbi vendepunktet. Så selv om han kørte med alt hvad remmer og carbon kan holde kostede det dyrt at få lov til at tage en omvej. Mads Fenneberg fik sig dog kørt op på en flot andenplads. Uden omvejen ville det være blevet til en suveræn guldmedalje.

Mads Fenneberg på podiet.
Mads Fenneberg på podiet.

Senere på dagen skulle U15-klassen hvor Mikkel Fenneberg skulle til start. Foran ham ventede hans livs enkeltstart. Efter flot kørsel i 15 kilometer (uden omveje) kunne Mads Fenneberg køre sig ind på en flot og lidt overraskende 3. plads og dermed en bronzemedalje.

Mikkel Fenneberg med alle præmietagerne.
Mikkel Fenneberg med alle præmietagerne.