Præmier i Rødekro

Efter at Sønderborg Cykle Klub havde deltaget med 2 hold til DM i Holdløb om lørdagen i Horsens var det tid til lidt revance…..

7. plads til Simon Madsen.
7. plads til Simon Madsen.
I et blæsende løb i Rødekro blev det til 2 sprintpræmier.

I H50 var der kørt 3 udbrydere uden at Sønderborg Cykle Klub var med da løbet skulle afgøres. Sven Magnussen og Lars Bo Marcussen havde ellers forsøgt sig undervejs i løbet. Da hovedfeltet så skulle afgøre kampen om 4. pladsen var det med Lars Bo Marcussen forrest i feltet. Så der blev sat endnu 4 point ind på kontoen.

I D-klassen er Simon Madsen også ved at vise spurt-evner. Efter en 7. plads i Thorsager blev det til endnu en 7. plads i Rødekro. Undervejs havde Simon Madsen ellers forsøgt sig mange gange uden at ramme det rigtige udbrud. Så de sidste 1200 meter blev en land modvindsspurt, hvor Simon Madsen på et hængende hår lige klarede at holde hovedfeltet bag sig.