Sønderborg Cykle Klub cyklede med Lars Løkke Rasmusen

Gruppebillede på Dybbøl Banke
Gruppebillede på Dybbøl Banke

Otte medlemmer af Sønderborg Cykle Klub cyklede i eftermiddags til Aabenraa for at mødes med Løkkefonden og fondens grundlægger Lars Løkke Rasmussen, som i disse dage er på tur Danmark Rundt med 35 drenge. Efter en kort forplejningspause kørte SCK-rytterne sammen med Løkkefonden over Krusmølle, langs Aabenraa fjord via Sandbjerg Slot til en fotosession ved Dybbøl Mølle. Herefter gik det til sidste forplejningspause hos Hansens Technologies (tidligere Telebilling). Hele turen gik i godt humør, både fra Løkkefondens drenge samt vore ryttere.

Første etape for Løkkefonden blev kørt i går fra Silkeborg til Kolding i regnvejr. I dag gik etapen fra Kolding til Sønderborg bla. Over Skamlingsbanken. Mandag går turen fra Sønderborg via Fynshav/Bøjden til Spodsbjerg. Tirsdag fra Maribo til Ringsted inden finaleetapen køres fra Ringsted til København. Hele turen er på 532 kilometer.