Strider Event i forbindelse med PostNord Danmark Rundt

Striderdanmark.dk deltager den 28. juli med en Strider Event fra kl. 14.30 til 17.30 på Dybbøl Banke. Her kan alle børn i alderen 1½ – 5 år gratis prøve kræfter med de fantastiske løbecykler.

Der vil være opstillet en bane med små hop, forhindringer og balanceelementer der på alle måder udfordrer børnene.

Det er gratis at deltage, så alle der har lyst kan komme at prøve kræfter, balance og mod på banen.

Striderbikes.dk deltager i PostNord Danmark Rundt af den primære årsag, at Striderbikes.dk gerne vil præsentere dette tilbud til børn i aldersklassen 1½ – 5 år. I de seneste 2 år har Striderbikes.dk haft et samarbejde med en række BMX klubber i Danmark. Hvor det har vist sig at være en succes, at introducere dette fritidstilbud til børnene. De får en god og tryg introduktion til det med at bevæge sig på en cykel, med alt hvad det kræver af balance, motorik og mod.

Torben Ugleholdt, Striderdanmark.dk udtaler:
”Sidste år blev vi overrasket af den store interesse og tilslutning der var til vores events. Det har vist sig, at vi har ramt et behov der ikke nødvendigvis er dækket via de eksisterende tilbud til børn i denne alder. Det er vi naturligvis glade for, da vi kan se at ungerne hygger sig samtidig med at de udvikler sig på deres balance, motorik og mod. ”

For yderligere oplysninger om eventen se på vores facebook side:

https://www.facebook.com/striderdanmark/