Sønderborg Cykle Klub til træningslejre

De unge ryttere er klar til at cykle med deres ledere

Den forgangne weekend stod på træningslejre.

Børnene (Niels Lyneborg og Nicolai Bøttger Frømling) deltog i den traditionsrige træningslejr sammen med børnetræner Thomas Lyneborg. Som altid var dette et vellykket arrangement både sportsligt og socialt.

De ældre ryttere var taget til Vejen som i år havde indviteret de Syd- og Sønderjyske klubber. Lørdag blev der trænet omkring 140 km. Lørdag eftermiddag var dog en våd affære så her stod turen på 45 km. Søndag blev afsluttet med en formiddagstur på lidt over 80 km. Trods det at denne træningslejr indbefattede overnatning i Vejen var der god tilslutning fra Sønderborg Cykle Klubs side.

Om få uger vides om vinterens træning har været tilstrækkelig efter de første par løb.