PostNord Danmark Rundt

Post Nord Danmark Rundt

Torsdag den 28. juli kommer PostNord Danmark Rundt for 5. gang til Sønderborg. 2. etape går fra Rømø til Sønderborg. I Sønderborg skal en rundstrækning gennemkøres 3 hele runder (de fleste steder kommer rytterne forbi 4 gange). Rundstrækningen viser de flotteste dele af Sønderborg. Forventet ankomst til rundstrækningen er kl. 16.40 med opløb kl. 17.25. Løbet bliver streamet hos Danmarks Radio og de sidste 2 timer tranmiteres live hos Danmarks Radio, men tag og oplev løbet i Sønderborg.

Tidsplan (Dybbøl Banke)

Rutebeskrivelse

Tidsplan for reklamekaravanen og rytterne (cirka)

Rundstrækningen 6,7 km

Ruten i hele Sønderborg Kommune

Lukkede veje Sønderborg By

Trafikinformation fra Sønderborg Kommune

PostNord Danmark Rundts hjemmeside

Facebook (PostNord Danmark Rundt)

I målområdet vil der om eftermiddagen foruden cykelløb også være masser aktivitet med boder og konkurrencer. Som noget nyt er der også et Strider Event for de 1½-5 årige. Så der er noget at komme efter for alle aldersklasser.

 

Post Nord Ladies Criterium

For første gang i PostNord Danmark Rundts historie køres der også et løb for kvinderne. Løbet køres på en kort spændende og hård rundstrækning i området omkring Dybbøl Banke. Dette kriterium køres fra kl. 14.30 med opløb ca. kl. 16.00. Præsentation af rytterne sker fra kl. 14.00 ud for start/målstregen ved Dybbøl Mølle. Flere af europas bedste kvindelige ryttere forventes til start og antallet af omgange tilpasses således der er opløb tæt på kl. 16.00.

Løbsbeskrivelse

Rute 3,7 km

Lukkede veje Sønderborg By

 

Talentløb, tirsdag den 26. juli.

Forud for PostNord Danmark Rundt kommer til Sønderborg arrangere Sønderborg Cykle Klub et talentløb på Kær Vestermark. Alle der Rytter og spændte/stolte forældrefylder 9 år i år og ældre kan deltage.

Der vil i løbet af aftenen blive kørt forskellige former for cykelløb som fx. tidskørsler, alm landevejsløb og handicapløb. Det tilstræbes at alle kommer til at konkurrere mod ligeværdige modstandere.

Mød op og få en sjov aften. Husk at medbringe en cykelhjelm samt en cykel. Alle cykler kan bruges, så det er ikke nødvendigt at have en racercykel for at deltage.

Der er medaljer til alle deltagere. Der dystes på en rute med nærmest ingen trafik.

Mødested: Sønderborg Kraftvarmeværk, Vestermark 16, 6400 Sønderborg kl. 18.15. Første start kl. 18.30 ved Løkkegård.

Rute

 

Siden opdateres løbende.