3. plads til Mads Fenneberg

Flot kørsel af unge Mads Fenneberg.

Mads Fenneberg gik ind til Hydroløbet i Tønder med stor optimisme. Efter hans agressive kørsel i Haderslev mente han at formen var ok. En smule blæst på ruten skulle ikke betyde noget og brostenene i Møgeltønder mente Mads Fenneberg ruten lå lige til ham.

I begyndelsen af løbet forsøgte Mads Fenneberg at stikke fra feltet. Men det havde Mads Fenneberg ikke megen held med. Så i stedet lagde han sig i front af feltet og holdt en gennemsnitsfart på 33 km/t. Dette tempo var så hårdt at feltet blev sprængt i to. På den måde kom 6 ryttere samlet ind til opløbet. Da spurten blev sat ind, kunne Mads Fenneberg godt følge de andre,men kunne ikke komme forbi de to forreste, men han vandt en knap 3. plads som han vandt med en lille cykellængde. Så det var en forpustet Mads Fenneberg der kunne nyde podiet fra 3. position efter en lang spurt.

Derudover blev det til en imponerende flot 4. plads til Klaus Haaning, der kom alene i mål, i H50.

I C-klassen viste Karsten Andersen spurtstyrke og besatte en 8. plads.

Lars Bo Marcussen fik spurtet sig ind på en 9. plads i hovedfeltet i H40-klassen. I den spurt blev han så nummer 6. I samme felt overraskede den tidligere A-rytter Ole Mikkelsen ved at blive nummer et udenfor præmierækken med en 16. plads.

Efter Tønder-løbet ser kampen om året rytter således ud:

Lars Bo Marcussen 69 point
Frank Nissen 60 point
Morten Hugener Nielsen 44 point
Tom Bøttger 31 point
Mikkel Fenneberg 22 point
Karsten Andersen 22 point
Klaus Haaning 19 point
Mads Fenneberg 16 point

Mads Fenneberg spurter.
Mads Fenneberg spurter.