Bent Westergaard Hansen, 40 års jubilæum i SCK

Bent Westergaard Hansen fremviser Bikubentøj.
Bent Westergaard Hansen fremviser Bikubentøj.

Det er en stor ære for Sønderborg Cykle Klub at kunne meddele at Bent Westergaard Hansen i disse dage fejre hans 40 års jubilæum i Sønderborg Cykle Klub.

Med en alder af 13 år begyndte Bent Westergaard Hansen sit medlemskab i 1969 og kunne starte mit første år som cykelrytter for SCK. Bent Westergaard Hansen fyldte 14 d. 30. marts og fik licens i junior-B klassen.<BR>Det var den gang hvor alle drenge ryttere og junior-B klassen kørte enkeltstart hver søndag, så Bent Westergaard Hansen har fået set noget landskab i den tid.<BR>Så Bent Westergaard Hansen fik kørt mest cykleløb, under træningen med nogle af de øvrige medlemmer af SCK.<BR>Det var måske derfor, når  Bent Westergaard Hansen fik hans lyst styret i løbet af ugen, at det ikke blev til så mange præmier om søndagen.<BR>Enkeltstart er måske ikke det mest ophidsende man kan komme ud for.<BR>De første år var heller ikke så meget med systematisk træning, skemaer og tabeller m.m. det var mere en læretid hvor man ud fra egen erfaring selv tilrettelagde sin træning og håbede på at det ville virke på længere sigt.<BR>Det var mere om at få kørt nogle km. med spurter til byskilte og bakketoppe, når man så var træt kørte man hjem igen. Lidt om hvad der ellers skete i Sønderborg Cykle Klub i 1969 kan læses <A href=”https://www.sck-cykling.dk/PDF/SCK 1969.pdf”>her</A>.