Champagneløbet fik nye vindere

Trods den hårde vinter lykkedes det at gennemføre Champagneløbet på årets sidste dag…..

Da alle deltagende ryttere var mødt op i klubhuset var der en kort introduktion i hvordan løbet i år ville foregå. De sædvanlige regler var stadig gældende med at hver fundne post gav 3 point, hvert rigtigt svar gav 3 point, for sen ankomst ville hvert minut koste 1 point. Derudover ville der i år være et kodeord, så hvis man fik bogstaverne placeret rigtigt uafhængig af om man havde fundet alle poster ville man få 20 point ellers ville hvert rigtig placeret bogstav i kodeordet give et enkelt point. Derudover blev det forklaret at alle poster ville være placeret i Sønderskoven. Da dette blev nævnt kom dagens guldkorn: Hvor ligger Sønderskoven……(pludselig kunne man høre hvis en knappenål havde ramt gulvet).

Løbet gik i gang med første hold som var sejrsikre Klaus Haaning og Jesper Schack. De fik hver et kort udleveret…..igen tavshed…..mens de vendte og drejede kortet…..efter 30 sekuder fandt de ud af det var spejlvendt. Men Klaus Haaning fandt hurtigt igen fatningen for en bestemt post måtte være ved lystbådhavnen (den ligger så ikke lige frem i Sønderskoven og posten lå så også ved Fiskerhytten). Normalt var det aftalt at hvert hold skulle sendes afsted med 2 minutters mellemrum. Men første hold tog 3 minutter og 30 sekunder om at komme afsted.

Næste hold var så Azeal Larsen og Bjarne Stræde. De var så noget hurtigere om at komme af sted, idet Azeal Larsen lod Bjarne Stræde om navigeringen. Om Azeal Larsen så havde satset på at kunne svare på spørgsmålene vides ikke. Men emnet alle spørgsmål handlede om var ikke lige hans favoritområde.

På næste hold blev Karsten Andersen så kortfører. Om Rasmus Kolmus Schmidt så er helt tilfreds med det vides ikke. For de kom lidt sent i mål, samt de fik lov til at vandre en del i Sønderskoven idet Karsten Andersen åbenbart ikke har brugt juleferien på at cykle Sønderskoven tynd på MTB. Så der blev valgt en del af de mindre gode veje idet sneen var tung.

Stolte vindere: Amalie Watt Sundstrup og Morten Hugener Nielsen.
Stolte vindere: Amalie Watt Sundstrup og Morten Hugener Nielsen.

Næstsidste hold havde så den laveste gennemsnitsalder. Udover Die Fennebergs (Mads og Mikkel) var Mathias Jessen også med. Mikkel opdagede så med det samme at kortet var spejlvendt så med stor suverænitet overtog han styringen af kortet. At han så ikke helt havde styr på tiden var så en anden sag. Holdet kom i mål 20 minutter før tid. Så de kunne måske have nået en post eller to mere. Men Mads Fenneberg pustede godt da de kom i mål, så han må have været presset.

Sidste deltagende hold bestående af Amalie Watt Sundstrup og Morten Hugener Nielsen viste sig så rigtig at være på hjemmebane i dagens løb. Selvom de startede med lidt skærmydsler. Begge fik kort udleveret. Amalie puttede hendes kort i Mortens baglomme og mente så de skulle afsted fordi de havde travlt. Morten stod imens og lignede et spørgsmålstegn over det spejlvendte kort. Efter at havde fundet hvor den første post formodentlig lå, kom de så også afsted. Ude på ruten mødte de så Fenneberg/Jessen holdet ved en post, fordi de havde fulgt cykelsporene i sneen. Dette fik så Fenneberg/Jessen til at sætte tempoet op med det resultat de kørte forkert. Ellers fandt Amalie og Morten næstflest poster dog kunne de svare rigtigt på de fleste spørgsmål (om de så er noget at være stolt af kan så diskuteres). Derudover gættede de også kodeordet som omhandlede det som spørgsmålene dækkede over.

Årets præmie var igen de legendariske Statoil kasketter, dog i år garneret med antikke cykelblade fra 1993.

Resultatet af anstrengelserne blev følgende:
1. Amalie Watt Sundstrup og Morten Hugener Nielsen, 7 poster, 6 rigtige svar, kodeord: 20 point, 59 point
2. Azeal Larsen og Bjarne Stræde, 8 poster, 3 rigtige svar, kodeord: 4 point, 13 min straf, 24 point
3. Klaus Haaning og Jesper Schack, 3 poster, 2 rigtige svar, Kodeord: 3 point, 2 min straf, 16 point
4. Mads Fenneberg, Mikkel Fenneberg og Mathias Jessen, 3 poster, 0 rigtige svar, Kodeord: 1 point, 10 point
5. Rasmus Kolmos Schmidt og Karsten Andersen, 5 poster, 3 rigtige svar, kodeord: 3 point, 19 min straf, 8 point

Spørgsmålene som rytterne skulle svare på var følgende (rigtige svar er markeret med rødt):

Spørgsmål 1
Amalie fra ”Paradies Hotel” udsendte i år albummet ”I mine sko”. Hvor mange eksemplarer blev der solgt den første uge??
1. 85 stk.
2. 350 stk.
3. 850 stk.
4. 3.500 stk.

Spørgsmål 2
Hvem vandt Robinson 2010 på TV3??
1. Nicolaj
2. Bjørn
3. Søren
4. Daniell

Spørgsmål 3
Efter planen skulle den konkursramte Frederik Fetterlein giftes i 2011. Men hvor???
1. Nasa i København
2. På et slot i Frankrig
3. I Qatar
4. Under vandet i Sharm el Sheik

Spørgsmål 4
Slagersangeren Hansi Hinterseer optrådte den 13. december med en enkelt koncert i Danmark. I hvilken by??
1. Forum i København
2. Herning
3. Århus
4. Horsens

Spørgsmål 5
Hvem er kommet med følgende guldkorn under 2010 udgaven af Paradies Hotel: “Vi lever i år 2010, det ville være noget andet, hvis det var 2002. Årstiderne skifter hele tiden”
1. Stina
2. Amalie
3. Claudia
4. Susan

Spørgsmål 6
Hvem var parterinde med Kurt Thyboe i 2010 udgaven af ”Vild med Dans”??
1. Katrine Bonde
2. Vikie Jo Ringgaard
3. Karina Frimodt
4. Dicte Olesen

Spørgsmål 7
Hvad hedder den læge der var til stede da Michael Jackson døde??
1. Kato Kato Kalin
2. Keira Knighleys
3. Conrad Murray
4. John Mayer

Spørgsmål 8
Hvad hedder Malue Stellas fra reality-serien ”De Unge Mødre” søn?
1. Malik
2. Mikas
3. Tobias
4. Tino

Spørgsmål 9
Hvad hedder Sidney Lee’ (fra Singleliv) kat??
1. Pretty Boy
2. Pussy
3. Shaker
4. Loner

Spørgsmål 10
Hvem giftede Anne Linnet (56 år) sig med i 2010??
1. Tessa Frank (23 år)
2. Anne Vang (27 år)
3. Holger Laumann (67 år)
4. Laura Drasbæk (35 år)

Spørgsmål 11
Hvem vandt Gossip Award 2010 indenfor kategorien Årets Lovestory??
1. Laura Hay og Søren Pind
2. Amalie Szigethy og Peter Birch
3. Simon Jul og Brian Mørk
4. Tina Lund og Allan Nielsen