Træning: De vigtigste måneder

Nedenstående gælder første og fremmest ryttere der deltager i senior-træningen…..

De kommende 3 måneder indtil sæsonstarten er oftest dem der afgører hvordan sæsonen forløber. Så det gælder om at få trænet, hvis man vil forbedre sig i forhold til sidste år. Fordelen ved vintertræning er at man kan træne hårdere end om sommeren idet man ikke skal tage hensyn til løb i weekenden. Så udnyt det, hvis du vil opnå forbedringer. Til weekendtræningen må man gerne være så træt til sidst at Dybbøl Banke virker uoverkommelig og man skal sove en time når man kommer hjem.

Så derfor kan de intereserede igen begynde at indsende træningsdagbøger på samme måde som sidste år.

Træningsdagbog

Indsendelse kan ske hver søndag/mandag som udgangspunkt.

Træningsdagbogen sendes til Jens Lausten Hansen: jenslausten@msn.com