Etapeløbssejr til Mads Fenneberg

Mads Fenneberg vandt o­nsdag det 5 dage lange etapeløb, Randers Bike Week.

Et løb bestående af et kort kriterium, landevejsløb, enkeltstart, bakkeløb samt gadeløb.

Allerede fra første etape viste Mads Fenneberg, at han er i god form. En sikker sejr i kriteriet med 38 sekunder til nummer 2 blev det til og dermed skulle Mads Fenneberg køre i gul førertrøje. På anden etape kørte Mads Fenneberg med frontgruppen hjem og dermed var stillingen uændret. Den korte enkeltstart endte med en andenplads dog kun 2 sekunder efter rytteren på andenpladsen. Bakkeløbet skulle vise sig at blive afgørende. Mads Fenneberg satte så hårdt tempo på bakkerne, at han rev sig fri fra konkurrenterne og kørte i mål med et forspring på 1 minut og 36 sekunder og førte dermed løbet med 2 minutter og 12 sekunder inden sidste etape. I gadeløbet holdt Mads Fenneberg sig til rytteren på andenpladsen og blev derved nummer to i gadeløbet men sikker samlet vinder af etapeløbet.

Dermed har Sønderborg Cykle Klub vundet 2 etapeløb i år.