Klubdag afholdt.

Lørdag den 7. november løb Sønderborg Cykle Klubs klubfest af stablen…

I år havde vi så præmiere på et arrangement som varede hele dagen frem for den traditionelle klubfest med pokaloverrækkelse.

Dagens træfninger og forbiere diskuteres.
Dagens træfninger og forbiere diskuteres.

For seniorenes vedkommende, dvs. personer over 16 år, mødtes man ved klubhuset kl. 11.15 og efter alkoholisk påfyldning af bagagerum var der afgang mod Foverup, hvor Paintball De Luxe har til huse. Vel ankommet, og efter en kort instruktion i hvad der skulle ske var der opdeling i hold. Vi blev to hold på henholdsvis 7 og 8 personer. Hvem der var på hvilket hold var lidt svært at se, da alle så ens ud i dragter og masker. Flemming Svenstrup kunne dog genkendes, da han i begyndelsen valgt at have en tyk læderjakke under camouflagedragten. Derved fik han en svedetur frem for smerte når han blev beskudt. De forskellige kampe der skulle afvikles var meget intense og jævnbyrdige. Dog vandt holdet med 8 personer de 2 første kampe. Derfor blev storskytten Klaus Haaning hevet over på det lille hold. Som så derefter vandt deres første match og dagens sidste match. Derved var Klaus Haaning også den eneste som vandt alle kampe. Nok meget fortjent når man tænker på han nåede at sætte ny Paintball De Luxe rekord med 1850 skud. Derved affyrede Klaus Haaning et skud hvert 3,89 sekund. Her er så ikke indregnet pauser, samt at Klaus Haaning ikke havde flere skud i bøssen de sidste 6 minutter. Imponerende præstation.

Efter en sodavand, kørte seniorene tilbage til Sønderborg, hvor der var mulighed for bad hos TeleBilling. Her mødtes drengerytterne så også op, efter de havde haft nogle fornøjelige timer hos FunBowling, hvor de havde haft jævnbyrdige kampe med forskellige vindere. Ud over bad hos TeleBilling, var der også mulighed for at spille bordfodbold, billard og dart ud over alm. snak.

Vinderholdet lægger sjæl i. fra venstre: Jørgen Jonstrup, Jesper Schack, Tonni Johannsen og Lars Bo Marcussen.
Vinderholdet lægger sjæl i. fra venstre: Jørgen Jonstrup, Jesper Schack, Tonni Johannsen og Lars Bo Marcussen.

Nu var klokken efterhånden blevet omkring 17, og det var tid til dagens overraskelse, som bestod i at alle ryttere skulle indsynge udvalgte sange i Klaus Haanings lydstudie. Efter inddeling i 5 grupper var det tid til at øve sig. Hver rytter skulle minimum synge et vers solo. Det kan vist siges uden at fornærme nogen, at alle vist er bedre til at cykle end at synge. Holdet der vandt bestod af Lars Bo Marcussen, Tonni Johannsen, Jørgen Jonstrup og Jesper Schack. De var så de mindst ringe. Men megen sjov havde alle, selvom det næppe havde skadet sangene hvis alkoholpromillen havde været højere. Det blev den så senere på aftenen. Vindersangen kan høres her Vindersangen

Efter at have studeret sangens ædle kunst, gik turen til Bella Italia hvor der var arrangeret middag med forret og pizza i enerum for Sønderborg Cykle Klub. Her tilbragtes så mange timer med snak og løssluppen munterhed inden festen sivede ud i det dunkle natteliv ved midnatstid.

Alt i alt en dag som alle deltagere fandt spændende og nyskabende.

Sønderborg Cykle Klub vil gerne rette en stor tak for sponsoratet i forbindelse med klubdagen, samt til Klaus Haaning for lån af lydstudiet, som gjorde dagen helt unik.