Post Danmark Rundt etapen til Sønderborg er kørt

En super dejlig og vellykket cykeldag i Sønderborg er overstået.

En fantastisk oplevelse at se så mange mennesker være tilskuer til den sport vi allesammen elsker. Flere radiokanaler transmiterede direkte fra etapen, alle skrivende medie lokale, regionale og nationale var til stede og ikke mindst en halv times tv i DR1 samt indslag i TV2.

Så kan man virkelig tale om at sætte Sønderborg på landkortet, meget mere end alt andet sport og kultur som vi ser, har set og får at se i Sønderborg. Basta!

Tak til alle hjælpere, tak til politi og politihjemmeværn og tak til Sønderborg Kommune for et godt samarbejde. En speciel tak til Tonni for er fantastisk planlægning og afvikling af dagen, aldrig før har der været så fejlfrit.

Mange sportslige hilsner
Jesper Schack
Formand