Radiointerview med Brian Holm

Lyt til dette interesante radiointerview med Brian Holm…..

Alle ryttere, forældre og hvem der ellers følger med på Sønderborg Cykle Klubs hjemmeside vil sikkert få meget ud af at høre interviewet med tidligere cykelrytter og nu sportsdirektør Brian Holm. Interviewen er blevet sendt i programmet “Halløj i Betalingsringen” på Radio 24syv den 10. juli 2012.

Brian Holm kommer bla. ind på hvordan det var som drengerytter og cykle i mange år uden at få en præmie, hvilke fælder ryttere tit falder i når de får en kæreste, diverse anekdoter og andet spændende fra cykelverdenen.

Programmet kan formentlig høres af alle i alle aldre og varer ca. 55 minutter.

Tryk på linket og lyt med.

Kan man ikke få linket til at virke kan udsendelsen findes her (søg efter den 10. juli): Halløj i Betalingsringen