Sejr til Lars-Bo Marcussen

Som sæsonafslutning deltog Sønderborg Cykle Klub i weekenden i løb i henholdsvis Tønder og Bov…..

I H50-klassen viste Lars-Bo Marcussen igen, at han har ramt formen her i efteråret. Halvvejs gennem det 80 kilometer lange løb kom Lars-Bo Marcussen i udbrud med 3 andre ryttere. Via godt samarbejde i udbruddet og Sønderborg-ryttere i hovedfeltet til at sænke farten der, skulle løbet afgøres i en spurt blandt de fire ryttere. Denne spurt vandt Lars-Bo Marcussen suverænt. I H40-klassen blev det til en 4. plads til Tom Bøttger Frømling efter en spurt blandt 8 ryttere.

I Tønder blev det til en 3. plads til Christian Faber i H-40 klassen i en spurt blandt 49 ryttere, der kom samlet til mål efter . I H50 klassen blev det til en 6. plads til Lars-Bo Marcussen i H50-klassen i en spurt blandt 39 ryttere.