Sejr til Mads Fenneberg

Mads Fenneberg indkørte i weekenden årets første sejr til Sønderborg Cykle Klub…..

Stolt Mads Fenneberg på skamlen.
Stolt Mads Fenneberg på skamlen.

Familien Fenneberg tog den 25. juli på langfart til Korsør for at køre cykelløb.
Mads Fenneberg i U11 klassen skulle ud på 18 kilometer cykelløb. Om det var den lange distance eller den kraftige vind som gjorde konkurrenterne møre vides ikke. Men Mads Fenneberg kørte fra alt og alle og kom alene i mål i suveræn stil med et forspring på 1. minut og 29 sekunder til den nærmeste konkurrent. Derved indkørte Mads Fenneberg ikke kun hans første præmie men fik også lov til at nyde udsigten fra det højeste sted på skamlen. Bedre udsigt fås ikke.
Samtidig med at Mads Fenneberg kørte sig til sejr var Mikkel Fenneberg igang med hans løb over 5 omgang ialt 45 km. På 2. omgang ville Mikkel Fenneberg så lige vise han havde lært noget af årets Tour de France. Desværre var lærdommen ikke så god idet han lavede en Andy Schleck og tabte kæden. Feltet kørte fra ham i bedste Contador stil, mens Mikkel Fenneberg stod og fik olie på fingrene. Men udførelsen af hans Andy Schleck var til UG og resultatet det samme. Så resultatet blev en 17. plads ud af de 38 startende ryttere.
Når man ikke kan juble over ens eget resultat så er det jo godt at brormand vinder og man kan juble over det. Så der var god stemning fra alle i bilen hjem. Se det er der jo også lidt brødrende Schleck over.