Sønderborg Kommunes store cykelfest

Søndag den 13. juni afholdte Sønderborg Kommune årets store cykelfest…..

Med super stor tilslutning fra Sønderborg Cykle Klubs ryttere og hjælpere blev arrangementet en stor succes. Arrangementet begyndte ved hærens skydebaneanlæg med en prolog ud til Sønderborg Lufthavn. Med borgmesteren, Aase Nygaard, og rytterne fra Sønderborg Cykle Klub i front for det ca. 250 mands store felt gik det i roligt tempo afsted mod lufthavnen.

I lufthavnen var der så opstillet diverse boder hvor interesserede bl.a. kunne studere hvad diverse cykelhandlere havde at byde på, deltage i cykelløb, køre en 1.000 meter mod Danmarks-mesteren og hvad Sønderborg Kommunes planer er angående at blive landets cykelkommune.

1000 meteren blev en spændende affære. Danmarksmester Kasper Jessen lagde ud med at køre den på 49 sekunder. Herefter kunne alle der havde lyst til at udfordre Kasper Jessen havde så mulighde for det. De ryttere der kom nærmest var to elever fra Adventure Efterskolen, til stor jubel fra deres skolekammerater. De kørte på henholdsvis 58 og 59 sekunder.

Hele arrangementet blev holdt godt sammen af Lasse Rimmer, som var hentet til Als, langt øst for Augustenborg Fjord.

Der skal fra Sønderborg Cykle Klub lyde en stor tak til rytterne at de mødte så talstærkt op og bakkede klubben op til dette arrangement.

Flere billeder fra arrangementet kan ses i vores forum.