Andenplads til Lars-Bo Marcussen

Sønderborg Cykle Klub åbnede i weekenden landevejssæsonen med løb i henholdsvis Hjørring og Aalborg.

Vinterens træning bar mest frugt for Lars-Bo Marcussen der i Hjørring lagde ud med en 2. plads i H50-klassen efter en tæt spurt blandt 23 ryttere. Tidligere p dagen havde Simon Madsen hjemkørt en 11. plads ved at placere sig midt i hovedfeltet.Efter det halvsommerlige vejr i Hjørring stod den på kulde og kraftig blæst i Aalborg. Især blæsten og ruten udformning gjorde at hele løbet foregik i sidevind. Lars-Bo Marcussen (H50) fik sig placeret i det rette udbrud som bestod af 7 ryttere. Desværre var krafterne ikke til at kunne holde sig fremme. Sammen med en anden rytter faldt han tilbage til et mindre hovedfelt. I spurten i hovedfeltet placerede Lars-Bo Marcussen sig til en samlet 7. plads.

I U17 havde Nicolai Clausen også fundet vejen frem til frontgruppen. Men sidevinden sendte ham en tur ud i rabatten og væk fra gruppen. Ved målstregen måtte Nicolai Clausen tage sig til takke med en 23. plads, hvilket dog alligevel gav en præmie med hjem