Sejr til Sønderborg Cykle Klub

I weekends våde løb i henholdsvis Kolding og Haderslev blev det til en enkelt sejr…..

Sejren kørte Sven Magnussen hjem i H50 i fornemste vis ved at køre fra feltet sammen med en anden rytter 4 kilometer fra mål. I to-mandsspurten ramte Sven Magnussen så målstregen først. I det 15 mands jagtende felt kom Lars-Bo Marcussen ind på en samlet 4. plads og Jørn Nielsen ind på en samlet 15. plads. En yderligere sejr til Sønderborg Cykle Klub kunne Jens Lausten Hansen have sørget for, hvis baghjulet havde holdt luft de sidste 16 kilometer også.

Søndag var der så løb i Haderslev og igen med regn fra oven. Her kørte Thomas Jepsen et godt løb i C-klassen over 110 kilometer. Det hårde opløb gjorde ham mør, men med de sidste kræfter vandt han hovedfeltets spurt og blev samlet nummer 4.

I H50 spurtede Lars-Bo Marcussen sig til en 5. plads med et næsten fladt forhjul.

I D-klassen kørte Simon Madsen ind på en 12. plads blandt 23 ryttere i en massespurt om sejren.

I U16P havde Miriam Wind debut som cykelrytter.