En fornøjelig drenge-pige-træning

Og de kører ikke som en sæk lopper…..

for drengetræning 2014Med 13 deltagere til drenge-pige-træningen her til aften var det en ren fornøjelse at være deltager. Trods forskellig styrke blandt rytterne formodes det at alle fik noget ud af det, fordi der er fri kørsel en del af tiden og opsamling bagefter. Godt at se at de ryttere der har været med i længere tid får kamp til stregen fra de nye deltagere.

Så hvis en seniorrytter i ny og næ har brug for en mere stille træning, så kan det være en god ide at deltage hos de unge. Så kan der jo også gives et fif eller to undervejs.

Et tip til de forholdsvis nye ryttere er, hvis man ikke ejer en vindvest at tage nogle stykker avispapir ind under ryttertricoten. Det både varmer og tager vind fra brystet og maven. Effektivt og billigt.