Regn, regn og atter regn

Årets første efterårsdag ramte Sønderborg Løbet…..

Regnvåde veje.

Men det gjorde ikke så meget for rytterne fra Sønderborg Cykle Klub. Simon Madsen kom med i det afgørende udbrud tidligt i løbet i D-klassen. Til sidst skulle 3 ryttere afgøre løbet mellem sig. I den sidste sidevind viste følgesvendene deres styrke, således at Simon Madsen måtte tage sig til takke med en tilfredsstillende 3. plads.

H50-klassen var løbet præget af et langt udbrud fra Ole Thøgersen, Nyborg Cykle Klub der vandt med 7 minutter ned til nr. 2. Bagved blev Klaus Haaning nr. 3 i det der kunne kaldes for hovedfeltet og fik en samlet 4. plads. Af og til træner Ole Thøgersen med rytterne fra Sønderborg Cykle Klub. Om det så er grunden til hans pragt præstation er nok at tage munden for fuld.

I C-klassen kørte Thomas Jepsen et fint løb i et splittet hovedfelt. Til sidst viste Thomas Jepsen igen sin spurtstyrke og fik en samlet 5. plads efter en 2. plads i et meget decimeret hovedfelt..

Derudover var der præmier til Tom Böttger Fromling og Azael Larsen i H40-klassen med henholdsvis en 8. og 12. plads.

De unge ryttere havde en knap så heldig dag. Rasmus Tækker (U13) styrtede i Høruphav nærmest et stenkast fra hans hjem, mens Nicolai Clausen i U17 punkterede.

Ellers forløb dagen godt og Sønderborg Cykle Klub vil gerne takke alle hjælpere, sponsorer samt myndigheder, der gør sådan en dag mulig.