Sejre i Esbjerg og Odder

I weekenden blev det til sejre for Sønderborg Cykle Klub i henholdsvis Esbjerg og Odder…..

På en flad rute i Esbjerg hvor mange felter kom mere eller mindre samlet hjem fik Lutz Schröder presset sin cykel først over stregen i det 28 mands store felt der kom hjem til afgørelsen. Løbet var over 72 km og blev kørt med en gennemsnitsfart af 41,0 km/t.

I C-klassen var et forholdsvis lille felt til start. Dette følte Thomas Jepsen så ikke just var til hans fordel, idet det så er svært at holde sammen på rytterne. Men i sidste ende lykkedes det. Desværre fik Thomas Jepsen en siver på baghjulet kort før opløbssvinget, så måtte passe på i svinget. Alligevel blev det til en 3. plads efter målfoto om 2. pladsen.

På en ny rute i Odder fik Tom Bøttger Frømling spurtet sig til sejr i et 10 mands stort felt der kom samlet til mål. Løbet var på 81 kilometer og dermed forholdsvis kort for H40-klassen.

Simon Madsen fik en 14. plads i D-klassen.