Sæsonafslutning med oprykning og sejr

Sønderborg Cykle Klub afsluttede sæsonen med succes…..

Sædvanen tro blev sæsonen afsluttet med løb i Tønder og Bov.

Tønder:
På den sædvanelige rute over diget og brostenene forbi Schakkenborg Slot i Møgeltønder lykkedes det Thomas Jepsen at rykke op for anden gang i sæsonen, således Thomas Jepsen nåede op i B-klassen. Oprykningen kom via en 5. plads i Tønder i et let spredt felt ved målstregen.

Tom Bøttger Frømling nåede sæsonens anden sejr ved at komme alene i mål med 11 sekunder ned til de nærmeste forfølgere. Hovedfeltet kom i mål lidt over et minut efter.

Ellers ved der præmier til Sven Magnussen via en 7. plads i H50, Simon Madsen via en 9. plads i D-klassen og Nikolai Clausen via en 21. plads i U17.

Bov:
Årets sidste løb havde dog ikke den samme succes som i Tønder. Men det blev da til præmier i H40 til både Christian Faber og Tom Bøttger Frømling med henholdsvis en 8. og 14. plads. Azael Larsen var meget tæt på årets første præmie. Desværre endte han på en træls 16. plads og var dermed første rytter til ingen præmie.