Sølvmedalje til jysk-fynsk mesterskab

Sønderborg Cykle Klub opnåede en flot sølvmedalje til de Jysk-Fynske mesterskaber i linieløb hos U16 Piger. Søvlmedaljen tilfaldt Miriam Wind der kæmpede sig igennem løbet på en bakket rute nord for Horsens der tilmed var præget af kraftig vind. Feltet blev splittet op på rutens hårdeste bakke, hvor den senere vinder kørte væk. Det lykkedes dog Miriam Wind af holde korkurrenterne bag sig og dermed hjemtage en sølvmedalje. Efter dette resultat skal Miriam Wind fremover køre i Dame Junior klassen.

Øvrige præmietagere i løbet var Tom Böttger Frømling med en 7. plads i H40-klassen og Nicolai Clausen med en 13. plads i U17.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.