Løkkefonden – søndag den 28. juli.

Løkkefonden køre fra den 27. juni – 1. juli deres årlige cykeltur Danmark Rundt. Igen i år har Løkkefonden mål i Sønderborg.

jp-LLRF-2014-07-02-8317_kvadrat-e1415712758875Feltet på ca. 100 ryttere vil ankomme til målstregen ved Telebilling, Nørre Havnegade 43, søndag den 28. juli kl. ca. 15.00. Om Lars Løkke Rasmussen selv deltager er endnu uvist pga. regeringsforhandlinger. Men han vil gøre hans yderste. Af prominente navne deltager bl.a. Troels Lund Poulsen, Carl Holst. Her vil Telebilling være vært med lidt vådt og tørt.

Rytterne køre denne dag en 117 km etape fra Kolding til Sønderborg. Efter en pause i Sønderborg fortsætter rytterne kl. ca. 15.45 til Fynshav for at tage færgen kl. 17.00 mod Fyn.

Sønderborg Cykle Klub vil gerne opfordre ryttere til enten om morgenen at cykle med formand Jens Lausten Hansen til Kolding (man tilmelder sig selv hos Løkkefonden og der er afgang fra Sønderborg kl. 6.15) og følge Løkkefonden retur til Sønderborg eller køre Løkkefonden i møde og følge dem den sidste strækning. Ruten Løkkefonden følger kan ses her

Der kan læses mere om projektet her: Løkkefonden

Generelt er Løkkefondens formål at give drenge på kanten af samfundet en ny chance ved at skabe en række projekter, der bringer dem tilbage i fællesskabet (Løkkefonden er en upolitisk organisation)

[powr-countdown-timer label=”Enter a Label 3″]