2. plads til Nicolai Clausen i Kolding

I weekenden begyndte anden del af cykelsæsonen med løb i Kolding og Vejen. I U17 har Nicolai Clausen brugt sommerferien på god træning.

Fra venstre: Nicolai Clausen: Sønderborg Cykle Klub, Morten Andreas Stampe: Cykle Klubben Aarhus og Oliver Knudsen: Silkeborg I.F. Cykling
Fra venstre: Nicolai Clausen: Sønderborg Cykle Klub, Morten Andreas Stampe: Cykle Klubben Aarhus og Oliver Knudsen: Silkeborg I.F. Cykling

Dette resulterede i at Nicolai Clausen kom i udbrud med 3 andre på løbets første bakke efter 2 kilometer i Kolding. Efter 40 kilometer ud af løbets 75 kilometer kom yderligere 6 ryttere op til udbruddet. Selvom disse ryttere var friskere lykkedes det Nicolai Clausen at køre over målstregen som nummer 2.

I Vejen blev det til en 12. plads til Nicolai Clausen, hvor han kom til mål i anden gruppe. Så Nicolai Clausen ser frem til næste søndag, hvor han håber målstregen på Dybbøl Banke vil passe ham og hans bakke evner. Efter løbet i Vejen ligger Nicolai Clausen nr. 12 i Tornado Cuppen. 6. afdeling og finalen køres næste søndag i Sønderborg.

I Vejen hjemkørte Lars Bo Marcussen en 4. plads i H50-klassen efter en god spurt, mens Karsten Andersen blev nr. 14 i H40-klassen.