3. plads til Nicolai Clausen i Sønderborg

I forbindelse med søndagens Post Cup i Sønderborg blev der også arrangeret finale i Tornado Cuppen for U17-rytterne. Her havde Sønderborg Cykle Klub Nicolai Clausen til start. Nicolai Clausen skulle bevise at det ikke bare var en enlig svale at han sidste weekend blev nummer 2 ved et løb i Kolding.

Nicolai Clausen kørte i Sønderborg et flot løb trods hjemmebanepresset i området omkring Dybbøl Banke. Tidligt i løbet blev der etableret et udbrud indeholdene Nicolai Clausen. Disse 12 af feltes 72 ryttere arbejde godt sammen og fik oparbejdet er forspring at hovedfeltet aldrig så dem igen. Efter 72 kilometer skulle løbet afgøres på den 1000 meter lange stigning op mod Dybbøl Mølle. I spurten viste Nicolai Clausen gode ben og blev nummer 3. Denne 3. plads gjorde at Nicolai Clausen ender som nummer 5 i den samlede Tornado Cup.