DCU Træneruddannelser 2015 / 2016‏

Indbydelse fra Danmarks Cykle Unions udviklingskonsulent Bent Skov:

Så er det tid til at tænke på tilmelding til Træneruddannelse for jeres nuværende og kommende Trænere. Uddannelses kalenderen er klar og venter kun på at i får tilmeldt de der har interesse i at få, enten en komplet Træner uddannelse, eller ”bare” vil deltage på enkeltstående Uddannelser?

Den nye Uddannelseskalender kan ses her

Jeg har tidligere skrevet det, og er stadig overbevist om at Træneren er den vigtigste person i klubben. En veluddannet Træner, der har en sjov afvekslende og planlagt træning, er guld værd for Klubben og dens medlemmer. Det er i vid udstrækning Træneren der ”bestemmer” om det nye medlem kommer til træning næste gang, og ligeså er det Træneren der er med til at fastholde eksisterende medlemmer, med den gode træning.

Få jer set om i klubben, og få ”trykket” dem som i jo nok ved, kan blive den kommende ”stjerne” som træner, på maven, så de kommer afsted på Træneruddannelse.

Som noget nyt er der online tilmelding til Uddannelserne, klik bare på linket ud for den uddannelse i vil tilmelde til, så vil i blive dirigeret direkte til tilmeldingssiden, som ligger ved Sportstiming.

Jeg ser frem til at få mange deltagere på Uddannelse, så vi kan fastholde det høje niveau, som vi jo har i Dansk Cykling.

Skulle I have spørgsmål til ovenstående, er I selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til undertegnede.

Med venlig hilsen/

Bent Skov

Udviklingskonsulent

+45 20 16 53 58 bent.skov@dcu-cykling.dk