Danmarks Cykle Union udnævner ny direktør

Danmarks Cykle Union har dags dato udsendt følgende pressemeddelelse:

——————

Pressemeddelelse til udsendelse tirsdag den 8. september 2015 kl. 10.00

Per Henrik Brask er ny direktør i Danmarks Cykle Union

Pr. 1. oktober 2015 tiltræder Per Henrik Brask som ny direktør i Danmarks Cykle Union.

48-årige Per Henrik Brask har stor ledelseserfaring og har i sin karriere udvist stor kontinuitet i de chef- og direktørstillinger, han hidtil har bestredet. Som administrerende direktør i Post Fleet Management A/S i perioden 2007-2014, ved Carlsberg Danmark A/S i perioden 2001-2007 som blandt andet logistikchef og stabs- og planlægningschef, i DSV A/S som marketingdirektør fra 1993-1997 og administrationschef 1989-1993. Senest og frem til tiltrædelse har den kommende Danmarks Cykle Union-direktør arbejdet med ekstern forretningsudvikling i Jyske Finans A/S.

Med tiltrædelsen af Per Henrik Brask som ny direktør i Danmarks Cykle Union tilføres en kapacitet med en udviklingsorienteret forretnings- og ledelseserfaring fra øverste hylde. En stærk og erfaren leder der med lange og seje træk i sin aktive karriere har udvist stor kvalitet.

”Med Per Henrik som ny direktør får vi en leder der kan kommunikere og eksekvere. Han kan samarbejde og er købmand. Det har Danmarks Cykle Union brug for. Per Henrik har et stort og stærkt erhvervsnetværk hvormed vi kan udvikle samarbejdet med nye og eksisterende sponsorer og samarbejdspartnere i Danmarks Cykle Union”, fortæller en tilfreds bestyrelsesformand i Danmarks Cykle Union, Niels Sørensen, der kraftigt understreger den kommende direktørs øje for frivillighed:

”Det har været afgørende at den nye direktør kan samarbejde med hele organisationen og dansk cykelsport. Det er vi helt sikre på, at Per Henrik kan. Han har ledet frivillige i foreningsregi og kender udfordringerne og samtidig glæden, når man arbejder med frivillig arbejdskraft” slutter Niels Sørensen med henvisning til, at Per Henrik blandt andet hvert eneste år er frivillig på Roskilde Festival, hvor han stolt viser sin by frem. I 2011 var han frivillig ved VM i paracykling og landevejscykling.

”Jeg elsker cykelsport. Men det er som leder, at jeg sammen med mine kommende medarbejdere kommer til at gøre en forskel i Danmarks Cykle Union.

Sammen skal vi skabe en dynamisk kultur, hvor der er højt til loftet og med albuerum, mens vi samtidig har både vilje og evne til at forfølge og nå vores mål. Et af dem er, at DCU skal være for alle. For motionister på landevejene og i skoven, for eliten ude og på bane og for hele landet”, siger Per Henrik Brask, der meget gerne selv tager cyklen, når der skal motioneres. Og han uddyber:

”Danmarks Cykle Union skal være den naturlige, samlende faktor for cykelsporten herhjemme. Det betyder, at vi skal kunne rumme motionister, klubber og den elite, der skaffer Danmark hæder og ædelt metal. For mig inkluderer et Danmarks Cykle Union for alle også discipliner som cyklecross og BMX.”

”Der er til dels forskellige kulturer, og der kræver vidtgående kompetencer at inkluderer alle grene af cykelsport, men hvis en union kan det, så er det os i Danmarks Cykle Union”, slutter Per Henrik Brask.

Per Henrik Brasks kendskab til cykelsporten er indgående og understreget ved flere bestyrelsesposter på internationale cykelhold. Per Henrik er ydermere kendt fra sit forfatterskab af bøger om blandt andet landevejscykling og mountainbike, hvor flere er bestsellers.

Spørgsmål rettes til:

Formand for bestyrelsen Niels Sørensen, telefon 40 78 12 96

Direktør Per Henrik Brask, telefon 22 22 00 02