ZERObike app

ProjectZero lancerer ny app til Sønderborg-områdets mange cyklister – ZERObike app er navnet og kan nu downloades til din smartphone.download

ZERObike app’en er udviklet til alle der cykler i Sønderborg-området, uanset om det er dagligt, en gang om ugen, på racercykel eller elcykel.

Ved at anvende ZERObike bidrager du til at synliggøre hvor og hvor meget vi cykler. Fokus er på sund og klimarigtig transport og med ZERObike, kan du som cyklist, sammenligne egen cykelindsats med andre og høste sølv, guld og måske platin medaljer for dine tilbagelagte kilometer på cykel.
Opnå medaljer i ZERObike app’en

Den nye app opsamler automatisk data når du transporterer dig.

Bevægelsessensorer og GPS i din smartphone genkender med høj nøjagtighed dine cykelture automatisk blandt din øvrige transport.  Ved brug af app’en skal du ikke manuelt taste ind om du cykler eller ej! Den registrerer mobilens bevægelse, når den ligger i din lomme eller taske. download

ZERObike app med medaljerZERObike giver dig mulighed for at udfordre dig selv og du kan opnå bronze, sølv, guld og platin medaljer, alt efter hvor meget du cykler på en måned.

Til sidst vil dine cykelture vises på et kort med kilometerantal. Med dit personlige login i app’en kan du få en oversigt over dine egne cykelture.

Læs mere og download på www.zerobike.dk