Tour de France til Sønderborg?

Der var nok nogle som i går aftes var ved at få aftensmaden galt i halsen da Tv2 præsenterede at Tour de France formentlig vil have opløb i Sønderborg i år 2018, 2019 eller 2020. Men det lader så nu til at drømmen kan blive til virkelighed efterhånden, hvilket er stort for Sønderborg og for Sønderborg Cykle Klub.

Billede 14-11-2015 11.09.30 rækkeI denne anledning havde Jydske Vestkysten inviteret Sønderborg Cykle Klub til en presse-session på Dybbøl Banke, hvor det formodes at opløbet vil finde sted.

Trods kort varsel lykkedes det at samle 10 ryttere spændende fra U11 til H50. En hyggelig formiddag hvor der blev fortalt om hvor den enkelte havde opsnappet nyheden. Efter fotograferingen og udtalelser til journalisten, Holger Jepsen, tog de fleste at rytterne ud på en ca. 40 kilometer cykeltur omkring Bovrup. Her kæmpede Johannsen Rørmose Hansen en brav kamp og det var tilladt for ham at tage en eftermiddagslur.

Sønderborg Cykle Klub takker for de fremmødte for at de kunne stille op med så kort varsel og vise deres støtte til Sønderborg Cykle Klub og cyklingen.

Hvis dette bliver til virkelighed kan Sønderborg Cykle Klub aldrig blive medhjælper til et større arrangement. Dette er simpelthen det ypperste.

Formanden byder her ind med hans forslag til en etapeafslutning (send gerne andre forslag som du mener giver de flotteste tv-billeder af byen til jenslausten@msn.com): http://ridewithgps.com/routes/11159705