Uddannelse til B&U træner

Efter nytår er arrangere Danmarks Cykle Union kurser for kommende Børn og Ungdoms trænere. Er dette noget man har lyst til så tag en snak med drengetræneren Jørn Nielsen. Han kan vejlede om hvad kurserne handler om.

Herunder kan der læses mere om kurserne:

ATK – B&U Træneruddannelsen (ATK = Aldersrelateret TræningsKoncept)

Hvad er en B&U Træner? Hvorfor skal han/hun uddannes? Og er det overhovedet nødvendigt med en uddannet træner? Det synes vi i Danmarks Cykle Union, at det er. Læs videre, og bliv overbevist om samme.

ATK – B&U Træneruddannelsen:

B&U Træneren er en vigtig brik i klubben. Ja, måske en af de vigtigste. B&U Træneren er den person i klubben, der er tættest på de unge mennesker. Træneren er ofte den person, der modtager de nye medlemmer, og det er ligeledes B&U Træneren, der i høj grad er med til at fastholde medlemmerne, når de er startet i klubben.

En veluddannet B&U Træner, er en træner der kan planlægge en spændende og sjov træning, og som samtidig kan pleje de talenter, der er så vigtige for dansk cykelsports fremtid. De største talenter og bredden er begge vigtige elementer i klubber under Danmarks Cykle Union – elementer som vi vil støtte op under!

B&U –ATK Træneruddannelsen foregår over 3 moduler, som alle ligger på lørdage. Man skal tage modulerne fortløbende, for at gennemføre. De der tidligere har deltaget på B&U Træneruddannelsen, kan umiddelbart starte på modul 2.


I 2016 afholdes følgende forløb
16. januar i Silkeborg       B&U – ATK modul 1
23. januar i Korsør            B&U – ATK modul 1
06. februar i Korsør          B&U – ATK modul 2
27. februar i Middelfart    B&U – ATK modul 3


Tilmelding og betaling online på dette link! (http://www.sportstiming.dk/ViewEvent.aspx?Id=3851)