Træningslejr 11. – 13. marts

Endelig tilmelding til klubbens årlige træningslejr den 11.-13. marts som i år bliver med base på Hørup-skole.

Det endelige program sendes ud senere, når alt er planlagt, indtil videre ser det således ud: 

Fredag eftermiddag: Fælles træning

Lørdag: fællestræning formiddag og over middag. Der laves middagsmad til ryttere/hjælpere samt underøges der nærmere om der er opbakning til fælles aftensmad.

Søndag: Fællestræning formiddag.

Er der nogen som vil/kan hjælpe med mad til alle ryttere lørdag (også hvis det kun er til det ene måltid) ? samt vil vi gerne have en ”servicevogn” med til seniorerne – er der nogen kan hjælpe her ? (klubben betaler kørselspenge)

Håber på nogle hjælpere ,-)

Alle ryttere som deltager i måltiderne fås dette til halv pris i forhold til de reelle udgifter. Meld venligst retur til Tonni (ntjohannsen@gmail.com eller 61776652) hvis I ønsker at deltage og hvilke aktiviteter i deltager i senest mandag den 29. februar. Der er bindende tilmelding!!

Håber vi ses