Træningslejr 2017 i Silkeborg den 17-19 marts 2017.

Også i 2017 afholder SIF Cykling en træningslejr på Motel X i Randers!

Vi har forhåndsreserveret XX antal værelser på Motel X, Gl. Århusvej 2 8940 Randers SV.

Tidspunkt: Fra fredag den 17/3 kl. 15.00 til søndag 19/3 kl. 13.00

Hvem kan deltage: Træningslejren er for alle medlemmer af SIF Cykling + inviterede ryttere.

Hvad koster det: For aktive (betaler fuld kontingent) medlemmer af SIF Cykling udgør egenbetalingen 300 kr. Alle andre skal betale 799 kr.

Prisen er inkl. :
– Aftensmad fredag aften

– Morgenmad lørdag morgen

– Frokost lørdag

– Aftensmad lørdag aften

– Morgenmad søndag

– Frokost Søndag

Du skal bo 3 til 5 personer pr. værelse. *

Hvad skal jeg have med: Da vi afholder vores træningslejr på et Hotel er det kun nødvendig at medbringe dit eget tøj og personlige ting. Sengetøj håndklæder m.m. slipper du altså for at medbringe.

Hvordan kommer vi til Randers: Vi mødes ved klubhuset fredag d. 17/3 kl. 15.00, hvorefter vi cykler til Randers i 2 grupper. Der vil blive arrangeret transport af din bagage. Der vil blive arrangeret forældre transport af de mindste ryttere. (Kan du køre? så skriv dette ved tilmelding)

Hvordan kommer vi hjem: Dem der ikke kan få nok, cykler hjem søndag over middag. Vil du ikke cykle, så skal du selv arrangere din hjemtransport.

Hvad skal der ske på lejren: Der vil blive arrangeret 2 træningsture lørdag, samt en tur søndag formiddag.

Tilmelding inden 10 marts 2017 til Bjarne Olsen på: bjarne@bikeolsen.dk. Men gerne meget før, hvis du vil være sikker på at komme med

*Hvis du ikke ønsker fælles indkvartering, vil det være muligt med et tillæg på 150 kr. at få ophold i dobbeltværelse, eller 300 kr. for ophold i enkeltværelse. Dette noteres i bemærkninger. Og afregnes på lejren.