Lidt opmærksomhed kræves af rytterne

-DCU har udviklet en app der kan bruges til tilmelding, se proporsitioner, resultater, rundetider mm. Den er stadig under udvikling så for tiden ikke på dansk. Senere kan dansk-version hentes via kontrolpanel (øverste venstre hjørne) og Settings / Change language. Den virker både til iOS og Andrioid og findes via Play butikken.

– Husk at sørg for at jeres chip stadig er gyldig (gælder abonementet stadig).

– Alle rytter skal sikre de har det/de rette licenser fx også MTB hvis man finder ud af man vil køre et MTB-løb. Yderligere licenser koster ikke ekstra og tegnes via ens rytterprofil på http://medlem.cyklingdanmark.dk/

– Husk at sørg for at have en indboforsikring idet den indeholder en ansvarsforsikring.

– Advarsler gælder 12 måneder og ikke som hidtil hvor de udløb når sæsonen sluttede.

– Husk at brug drop-zonerne til løb. Ellers kan man risikere en udelukkelse af løbet.