Thomas og Adelle på podiet

I weekenden indledte de fleste ryttere fra Sønderborg Cykle Klub 2017-sæsonen for alvor med løb i Rødekro.

I D-klassen blev det til sejr til Thomas Jepsen. Thomas Jespen indledte ellers det 72 kilometer lange løb afventende, således at han tillod først 5 ryttere at komme i udbrud og senere endnu 5 ryttere af komme væk fra det 57 mands store felt. På toppen af rutens eneste bakke efter 19,5 kilometer vælger Thomas Jepsen så at køre alene op til udbryderne, således at der samles 11 ryttere i front. Herefter gjaldt det om at vinde spurten ved målstregen hvilket Thomas Jepsen formåede. Rasmus Kolmos Schmidt ydede Thomas Jepsen en stor hjælp i hovedfeltet. Desværre punkterede Rasmus Kolmos Schmidt kort før mål og kunne derved ikke give sig i kast med en spurt om de sidste 4 præmier.

I Dame-B var der landevejsdebut til Adelle Stead. I et felt med 8 andre Dame-B ryttere skulle der kæmpes om 3 præmier. Adelle Stead kom godt fra start, men da rutens bakke skulle passeres anden gang kom 2 stærke Dame-B ryttere afsted i udbrud. I anden gruppe havde Adelle Stead masser af kræfter, og da målstregen blev nået efter 72 kilometer, kunne gode spurtegenskaber også vises, således at 3. pladsen kunne indtages.

Derudover var der præmier til Lars-Bo Marcussen og Jørn Nielsen (henholdsvis nr. 4 og nr. 14 i H50-klassen) samt Karsten Andersen og Tom Bøttger Frømling (henholdsvis nr 5 og 10 i H40-klassen).