På podiet i Randers

Sønderborg Cykle Klub havde 5 deltagere med til Randers Bike Week, som er et 4-dage etapeløb. Gennem hele løbet holdt rytterne sig godt til og frem for alt undgik de punkteringer, som prægede løbet på grund af regn. Løbet lagde ud med et gadeløb i Aars, herefter et bakkeløb nord for Randers inden der blev sluttet af dem et almindeligt landevejsløb og et kort kriterium.

I H40-klassen blev Tom Bøttger Frømling samlet sikker nummer 2 med 7 minutter ned til nummer 3 og holdt sig godt til på bakkerne, således at han også vandt bakkekonkurrencen. Azael Larsen kørte sig ind på en samlet 8. plads.

I H50-klassen blev Lars-Bo Marcussen samlet nummer 2, efter at have kørt et godt bjergløb og derefter holdt placeringen. I samme klasse endte Jørn Nielsen på en 5. plads.

I U13 sluttede Nicolai Bøttger Frømling af med at blive samlet nummer 15 efter nogle hårde dage.