Muligheder for at prøve cykelbanen i Odense

På vegne af Distrikt Jylland / Fyns Børn- og Unge udvalg udsendes nedenstående information.

Kære jyske og fynske klubber

Som de fleste af jer nok ved, fik Cykling Odense i samarbejde med DCU og Odense kommune for få år siden bygget en overdækket cykelbane. En bane som allerede er godt i gang med at udvikle nye talenter inden for banecykling. Banen har allerede været vært for bl.a. danske, norske og nordiske mesterskaber, og stræber sammen med DCU mod at kunne gøre det endnu større i årende fremover.

DCU har som en af sine store målsætninger at udvikle banetalenter frem mod store begivenheder som OL, VM og EM. For at kunne imødekomme denne målsætning er der brug for at de helt unge allerede tidligt fatter interesse for denne disciplin. For både at hjælpe denne målsætning på vej, skabe et ekstra træningsmiljø, samt et alternativ til vintertræningen på landevejen, har B&U-udvalget for distrikt Jylland/Fyn lavet aftale med Cykling Odense om, at der gennem den kommende vintersæson gratis står banecykler til rådighed for alle distriktets børn og unge, som måtte have lyst til at komme og prøve kræfter med banecykling. Cykelbanen vil stå klar med både cykler og en veletableret trænerstab, som allerede gennem flere sæsoner har trænet børnene fra flere steder i distriktet.

For yderligere information om banecykling i Odense kan ske ved hjælp af banens hjemmeside (www.odensecyklebane.dk), ved at kontakte Cykling Odenses formand Claus Rasmussen, eller ved at få en snak med trænerne til træningsaftener.

Der gøres opmærksom på, at cyklerne udleveres til rytteren fra gang til gang gennem hele vintersæsonen, og er ikke et personligt udlån. Skulle sidstnævnte ønskes, skal man selv stå for at leje en cykel af cykelbanen. Såfremt en rytter beslutter sig for at blive en del af træningen, skal man være opmærksom på, at der skal betales et træningsgebyr til Odense Cykelbane.

På vegne af distrikt Jylland/Fyns B&U-udvalg – rigtig god fornøjelse med banecykling.

Med venlig hilsen
Kim Skivild