Podieplads i åbningsløbet

Sønderborg Cykle Klub åbnede sæsonen i weekenden med en podieplads til Tom Bøttger Frømling i H40-klassen. Årets første løb blev kørt i og omkring Rødekro, hvor rytterne skulle passere Hundeklem-bakken flere gange.

Tom Bøttger Frømling åbnede løbet med at gå i udbrud på startstregen. Men feltet indhenter ham dog hurtigt igen. Herefter forsøgte flere at komme i udbrud. På anden af fire omgange kommer det afgørende udbrud afsted indeholdende 7 ryttere. Disse holder sammen indtil der mangler 4 kilometer af det 94 kilometer lange løb. Her forsøger Tom Bøttger Frømling at køre afsted alene, men bliver indhentet igen, hvorpå Mads Bugge fra Hvidovre kører kontra og holder hjem. Tom Bøttger Frømling vinder herefter spurten i forfølgergruppen.

Ellers var der præmier til Jesper Attermann for en 4. plads i D-klassen, 8. plads til Azael Larsen i H50-klassen samt en 12. plads til Thomas Jepsen i C-klassen.