J/F Mesterskab til Tom Bøttger Frømling

Ved det Jydsk / fynske Mesterskab afholdt i Give den 27. maj blev det til en førsteplads og derved også et jydsk / fynske mesterskab til Tom Bøttger Frømling i H40-klassen.

I et løb over 128 kilometer valgte Tom Bøttger Frømling at køre i udbrud fra løbets start. Her fik han følgeskab af Jan Oxlund fra Cycling Odense. Efter 60 kilometer slap kræfterne op hos Jan Oxlund. Så efter at have ventet to gange valgte Tom Bøttger Frømling at køre afsted alene. Dette holdt så 10-15 kilometer inden en større gruppe på 10-12 mand nåede op til til fronten. Dette resulterede så i nogle angrebsforsøg, som resulterede i at 2 ryttere kørte afsted. De fik et mindre hul, som Tom Bøttger Frømling lukkede alene, hvorefter de samarbejdede indtil 8 kilometer fra mål. Her angreb Tom Bøttger Frømling nogle gange og kunne fornemme at hans følgesvende var ved at være trætte. På opløbsbakken angreb Tom Bøttger Frømling og fik hul med det samme og kunne derved køre over målstregen med et forspring på 7 sekunder (svarende til 82 meter).

I weekenden før blev Tom Bøttger Frømling samlet nummer to i pinse-cuppen. Et etapeløb over tre etapper, der køres i henholdsvis Silkeborg, Herning og Hammel.